Практикант

Brief info

Јас сум Ивана Здравковска. Имам 26 години. Со желба да научам нешто ново, ја посетував академијата на Сивус за QA тестери.
Праксата EDU4IT, која ја завршив во компанијата Стелар Солушнс, ми овозможи се' што сум научила теоретски на академијата, да го применам.
Дури и да се стекнам со нови знаења кои ми дадоа сигурност да бидам конкурентна на пазарот на трудот.