Практикант

Brief info

Марина Додевска, родена на 24.09.1998г. во Крива Паланка е студентка на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство (ФИНКИ) во Скопје и поетеса. Посветена, високо мотивирана и креативна личност секогаш отворена за нови идеи и предизвици со силна желба за напредок во областа на компјутерските мрежи и сајбер безбедноста и инвестирање во себе.