Практикант

Brief info

Магистер сум по правни науки насока меѓународно право, со неколку годишно искуство во областа на правото и моментално започнувам кариера како адвокат. Исто така имам искуство во областа на регрутирање на кадри и човечки ресурси. Креативна сум, иновативна и секогаш со желба за стекнување нови вештини и надоградување на веќе постоечките.