Практикант

Brief info

Здраво, јас сум Мартин Павлески. Во процес сум на она што се нарекува преквалификација. Менувањето кариера за мене беше предизвик. Веднаш по завршувањето на академијата за Software Testing во Brainster се сретнав со Vitech кои ми дадоа шанса да бидам практикант преку EDU4IT програмата на ИноХаб. Благодарност што ми беше овозможено стекнување огромно искуство преку практична работа на реални проекти.