Практикант

Brief info

Jас сум Никола Ставровски и имам 24 години. Пред една година дипломирав на Машински факултет Скопје, меѓутоа, откако дојдов во контакт со програмирање односно "backend", ми се пројави желба да се занимавам со оваа професија. Карактеристики со кои најдобро би се опишал се: упорен, дружељубив, вреден и тимски играч. Праксата ја завршив со компанијата Vitech, каде што ги подобрив своите вештини.