Практикант

Brief info

Јас сум Огнен. По професија сум дипломиран инженер по дизајн на мебел и ентериер, со пасија кон графички и веб дизајн, што ме прави добар кандидат за равота во ИКТ секторот. Слободното време го исполнувам со изработка на слики на платно и продукти од масивно дрво. Пракасата за дизајн ја завршив со компанијата Vitech, што ми помогна значително да ги подобрам своите вештини.