Претседател

Brief info

Дејан е инженер и сениор девелопер. Повеќе од една деценија Дејан работи со стартапови, универзитети, ФП7 и Хоризонт 2020 проекти, како и со мултинационални компании. Своето образование го стекнал во Словенија и активно работи и имплементира нови стратегии со цел развој на дигиталната сфера. Дејан е претприемач кој верува дека развојот на ИКТ секторот е развојна можност за Македонија.