Член

Brief info

Доктор Ненад е матичен лекар, специјализант по гинекологија и Претседател на Асоцијацијата на млади лекари и специјалисти, една од најактивните граѓански иницијативи во екот на коронакризата, која доброволно изработи и дистрибуираше илјадници визири во Македонија. Во ИнноХаб е од самиот почеток. Ненад верува дека дигитализацијата на здравствениот систем е неизбежен процес кој ќе ги подобри и рационализира услугите.